Menu

Tehnologije

 

EasyHandling

Tehnologija EasyHandling” predstavlja gumo z linearnim obnašanjem, tudi kadar so stabilizatorji vrtilnih sil nominalni (na primer pri zavijanju). Hkrati sta natančnost in stik s podlago primerjalno boljša za vse načine vožnje v tem segmentu.

 

MileagePlus

Tehnologija MileagePlus” označuje zmes, ki bistveno povečuje število prevoženih kilometrov, hkrati pa ohranja izjemno vodljivost.

 

 

Že več generacij se skoraj vse naše radialne gume proizvajajo z veliko strasti, spretnosti in strokovnega znanja v Korbachu - Nemčija ob prelepem jezeru Eder – bodite pozorni na ta znak!

 

Narejeno v Nemčiji

100% made in Germany

 

„Multigrip“

Tehnologija namenjena večjemu številu prevoženih kilometrov z manjšo obrabo zenitnega območja in povečanja varnosti v ovinkih z odličnim oprijemom stranskega dela. Po zaslugi temperaturno kontroliranega utrjevanja pnevmatike med proizvodnim postopkom ene same spojine.

  • Stranski predel, prilagodljiv → oprijem
  • Sredinsko tekalno območje, odporno proti obrabi → kilometrina
  • neprekinjen prehod
 

„TractionSkin“

Revolucionarna mikro-hrapavost tekalne površine zagotavlja izjemno varno in hitro pripravljenost pnevmatike na vožnjo.

„Ready to drive“

To je posledica nove tehnologije / premaza v kalupu, kjer ni prisotne separacijske snovi

pri postopku galvanizacije

 

„ZeroDegree“

0 ° jeklena konstrukcija omogoča povečano stabilnost pri visokih hitrostih.

Dynamic Ride Technology ® (DRT); pas iz patentirane jeklene konstrukcije in edinstvenim obrisom, je bil razvit za varnost in izboljšanje vodenja in nadzora motocikla.

Zaradi inovativne touring – spojine imamo kombinacijo z odlično kilometrino na daljših potovanjih in boljši oprijem tudi v mokrih pogojih.

   

„RaingGrip“

Nova „Wet Grip“ zmes za izjemen oprijem v mokrem in za večje število kilometrov.

 

„GripLimitFeedback“

Inovativna“Grip Limit Feedback“ tehnologija povečuje raven varnosti pri ekstremnih nagibih, saj se guma vozniku odziva v zgodnji fazi kritičnih situacij, kar omogoča višjo raven kontrole v mejnih razmerah.