Menu

Motorji

Pritisk na gumb za vžig in prebujanje tihega motorja v rjoveči stroj ima v sebi nekaj epskega. Čeprav je to zgolj rutina, je obenem vsakič čudovita izkušnja. Takoj ko se prepustiš užitku, začutiš pravi ples čutil in neskončni zavoji spet pišejo zgodbe življenja.

Vendar brez vere v tehnologijo in absolutnega ter popolnega zaupanja v varen oprijem gume ostane vse le navadna vožnja.

Inovativne rešitve, ki jih pooseblja „Continentalka“ spremenijo navadno vožnjo v strastno izkušnjo.

Nekaj v kar lahko slepo zaupamo.
Ste vedno sanjali o taki gumi ? Mi tudi !

Naši inženirji delajo nepretrgoma. Vse svoje znanje vlagajo v nove tehnologije. Uveljavljeni standardi kakovosti
jih spodbujajo k napredku. Praksa kaže, da je včasih vse, kar morate storiti, da razmišljate izven utečenih poti ali da samo podate roko v sodelovanju.

Eden od izzivov je bil, da bi skrajšali čas ogrevanja nove gume in dosegli njen najvišji možen rezultat. Rešitev se zdi preprosta, in učinkovita, a kot vedno, je hudič v podrobnostih. Vendar je našim inženirjem uspelo povečati hrapavost površine pnevmatik z opustitvijo dodatkov pri separaciji v procesu vulkanizacije.

To doslej še ni bilo storjeno. 

To je prava inovacija, v bistvu prava mala revolucija. Tako imenovan „TractionSkin“

Da bi razvili to in še veliko drugih idej v proizvodnji, delamo tisoče kilometrov na naših testnih dirkališčih, na asfaltiranih cestah, kakor tudi na makadamu -  v soncu, dežju in včasih celo v snegu.
Pa ne samo zato, ker moramo, temveč zato, ker vztrajamo pri razvoju naših gum v resničnem svetu, da se lahko prepričamo, da bodo kos izzivom, ki jih čakajo tam zunaj.

To nam na koncu omogoča, da jih pošljemo na pot izpopolnjene z vrhunsko tehnologijo in z našo izostreno strastjo.

Izdelkov 32

Pogled122436

Izdelkov 32

Pogled122436